Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Довибори на Франківщині: приміщення ОВК оточили спецпризначенці

У середу, 1 квітня, приміщення окружної виборчої комісії (ОВК) № 87 у Надвірній Івано-Франківської області оточили спецпризначенці.
фото - Facebook-сторінка "ЧЕСНО"
фото - Facebook-сторінка "ЧЕСНО"

Про це інформує рух "ЧЕСНО" у Facebook.

Повідомляється, що приблизно о 6 ранку до приміщення увійшли спецпризначенці. Вони вивели з Будинку культури всіх, хто не має стосунку до виборчого процесу.

“У приміщенні залишилися лише члени дільничної виборчої комісії (ДВК). У цей час членів ОВК не було. Нагадуємо, засідання, за законом, безперервне, але члени ОВК його перервали”, – розповідають спостерігачі.

Приблизно об 11:00 приміщення ОВК почали оточувати спецпризначенці. Також будівлю оточили автівками. Вже об 11:30 прибули члени ОВК і розпочали роботу.

За даними руху "ЧЕСНО", у приміщенні були мішки з документацією, яку здали члени ДВК і залишали на ніч в приміщенні Будинку культури.

Проте сьогодні, за словами членів ОВК, положення мішків змінилося. Спостерігачі зазначили:

"У нашому стрімі один з членів ДВК каже, що була спроба проникнення на ДВК, щоб забрати печатку з сейфу. Він також повідомив, що на місці в ДВК була поліція і спроба з викраденням печатки не вдалася".

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, в ніч з 31 березня на 1 квітня призупинили підрахунок голосів на 87-му виборчому окрузі до 11 години ранку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ