Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Двадцять львів’ян отримали дозволи використовувати власні квартири як нежитлові

Виконком Львівської міськради прийняв рішення «Про надання дозволу громадянам, ТзОВ «Доставка ліків» на використання власних квартир як нежитлових», згідно з яким 20 громадян Львова змінили статус власних квартир – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Відтепер громадяни зможуть використовувати ці квартири як нежитлові за умови заборони встановлення у цих приміщеннях гральних автоматів. Усі квартири розташовані на першому поверсі.
«Найчастіше мешканці звертаються з проханням надати дозвіл на використання квартир як об’єкти торгівлі та офіси. Також квартири використовують під аптеки, перукарні, стоматологічні кабінети, відділення банків та ін.», - розповів головний спеціаліст відділу експлуатації житлового фонду Львівської міської ради Степан Ільків.
Нагадаємо, з початку 2006 року відповідними рішеннями виконавчого комітету Львівської міської ради громадяни отримали 216 дозволів на використання власних квартир як нежитлових. У січні цього року було надано 17 дозволів, у лютому – 21, у березні  - 34, у квітні - 13, у травні – 31, у червні – 16, у липні – 44, у серпні – 40.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ