Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Дворик мистецького центру на Стефаника озеленили

Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
Фото ЛМР
1/4
Львівський муніципальний мистецький центр, завдяки підтримці Австрійського бюро кооперації (Kooperationsbüro Lemberg-Avstríjsʹke bûro kooperacíí̈ u Lʹvoví), провів озеленення внутрішнього дворика житлового будинку на вул. Стефаника, 11. Про це повідомили 15 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛМР.

Нагадаємо, тут на першому поверсі знаходиться Муніципальний мистецький центр. Також за цією адресою є понад 100 квартир містян. Завдяки появі арт-центру у дворі здійснили реновацію давньої бруківки та ремонт. Тепер дійшла черга до озеленення.

Також було озеленено і простір Центру, встановлено спеціальні урни для сортування сміття, створено зелений куточок з акваріумом, придбано блокноти і канцелярію з перероблених матеріалів і проведено освітню роботу з працівниками (відбулась лекція про екологічну свідомість і заплановані заходи для поширення екологічної освіти серед відвідувачів). Приміщення наповнилось рослинами, у дворику і на терасі з’явились нові дерева. Фінансування проєкту в межах "Zero Waste meets Culture у Львові" стало можливим завдяки підтримці МЗС Австрії.

"Приємно робити такі покращення у просторі міста спільно з однодумцями. Ми вдячні Австрійському бюро кооперації за довіру і допомогу в екологізації нашого дворика та арт-центру: це і озеленення, і сортування сміття, і мерч з перероблених матеріалів. Сподіваємося на подальші спільні проєкти та концептуальний діалог, що покращуватиме наше середовище", — коментує Ляна Мицько, директорка Львівського муніципального мистецького центру.

Офіційний сайт Львівського муніципального мистецького центру — www.lvivart.center.

Публічна сторінка у фейсбуці — www.facebook.com/lvivart.center.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ