Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Директор "Арени Львів": квитків на матч Україна - Словенія в касах немає і не буде

Директор стадіону "Арена Львів" Денис Ринський на своїй сторінці в Фейсбук прокоментував ситуацію з квитками на матч раунду плей-офф Євро-2016 між збірними України та Словенії.

"Щодо продажу квитків на матч Україна-Словенія, який має відбутися 14 листопада на "Арені Львів": Федерація Футболу України виділила стадіону під реалізацію близько 6,5 тисяч квитків. Вся ця квота була реалізована через каси стадіону протягом двох днів!  

Всі інші квитки знаходяться у розпорядженні безпосередніх організаторів матчу: ФФУ та регіонального представництва Федерації Футболу у Львівській області.  

Я розумію обурення людей, котрі стоять годинами перед касою, при цьому механізм рівномірного розповсюдження квитків було дотримано - квитки відпускалися по 4 штуки максимум у одні руки! 

На жаль стадіон має обмежену кількість посадкових місць, тоді як охочих є в рази більше. Тому маю велике прохання до всіх, хто шляхом підбурення активістів намагається блокувати дороги і вимагати відкриття кас - не робіть цього! Квитків немає і в касах стадіону не буде! Так трапляється, що часто ми не в змозі догодити абсолютно всім!" - зазначив Ринський.

Нагадаємо, у Львові виник ажіотаж щодо квитків на матч Україна - Словенія, через проблеми з реалізацією яких згодом фани перекрили дорогу.

Футбол 24

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ