Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Директорів ЛКП покарано за незадовільне виконання своїх обов’язків

Керівники районних адміністрацій Львова за розпорядженням міського голови розглянули питання доцільності перебування на посадах керівників десяти ЛКП з приводу їх фінансово-господарської діяльності за 2005 рік і 1-й квартал 2006 року і прийняли відповідні рішення.  
  Подання були написані на п’ятьох директорів ЛКП Шевченківського району. Як повідомив „Гал-info” заступник голови Шевченківської райадміністрації Микола Гембар,  звільнено з посади директора ЛКП “Замарстинів-400“ Мазура Л.М., оскільки там ситуація була найгіршою. Решта четверо отримали догани за незадовільні фінансово-економічні показники. До нового року адміністрація слідкуватиме за діяльністю цих керівників, зокрема за підсумками підготовки до опалювального сезону. Таке рішення адміністрації вже погоджено з міським головою і начальником управління з питань житлово-комунального господарства.
Питання щодо доцільності перебування на посадах трьох директорів ЛКП Личаківського району адміністрація розглядатиме з новим начальником відділу комунального господарства Наталією Герус – повідомив голова адміністрації Володимир Олійник. „Ми вирішимо це питання ближче до 1 вересня”.
Іван Лозинський, голова Галицької районної адміністрації, розповів „Гал-info”, що директор ЛКП „Старий Львів” Мирон Широн написав заяву на відпустку і на звільнення за власним бажанням одночасно. „Ми задовольнили це прохання 26 липня. Зараз обов’язки виконує заступник Юрій Бічук. Подання на Мирона Широна написано не вперше – за підсумками роботи за 2005 рік та за перше півріччя 2006 року, також були скарги мешканців щодо прийому громадян, ставлення до роботи та своїх обов’язків. Виконання ним обов’язків не задовольняли ні міську владу, ні районну адміністрацію”.
Ще на 1 рік продовжено контракт з Помфюком С.П., директором ЛКП “Сокільницьке”, що у Франківському районі. Проте, за словами голови районної адміністрації Олега Пастирського, це не є причиною не звільнити його раніше, якщо він незадовільно виконуватиме свої обов’язки і надалі. Основні проблеми – дороги, ліфти, вивіз сміття. „На 1 липня в керівному складі ЛКП крім директора нікого не було. Зважаючи на те, що фінансовий стан ЛКП не найгірший, комісія, яка займалась цим питанням, прийняла таке рішення. Я вважаю нерозумним звільняти директора ЛКП під час підготовки до опалювального сезону. Ми повернемось до цього питання перед 15 жовтня, коли буде видно наскільки район готовий до зими. До цього часу не варто робити кадрових змін. Зрештою, на жаль, не завжди можна знайти гідну заміну”. Втім, за словами Олега Пастирського, до 1 вересня буде повторний розгляд цього питання. 
Нагадаємо, міський голова 5 червня цього року видав розпорядження „Про діяльність львівських комунальних підприємств житлового господарства”, розглянувши інформацію управління житлово-комунального господарства про діяльність львівських комунальних підприємств житлового господарства та за результатами проведеного аналізу у тому числі в частині виплати заробітної плати.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ