Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ексдружина Ігоря Палиці володіє елітною нерухомістю у Франції

Колишня дружина народного депутата та лідера політичної партії ʺЗа майбутнєʺ Ігоря Палиці, з якою він нещодавно поновив стосунки, володіє нерухомістю поблизу гори Монблан у Франції вартістю майже дев’ять мільйонів євро.
Фото Слідство Інфо

Про це йдеться у блозі ʺТаємниці Слідстваʺ.

Нещодавно в інтерв’ю ʺУкраїнській правдіʺ Палиця розповів, що ʺпочинає спільно жити з дружиною, знову після багатьох роківʺ. Він також пообіцяв задекларувати все майно дружини після Нового року.

ʺТам і акції ʺБуковелюʺ, і акції нафтові, і австрійський готель, і Одеський готель Palace Del Mar. Буде всеʺ, — сказав Палиця.

ʺСлідство.Інфоʺ дізналося про ще одну нерухомість ексдружини Ігоря Палиці Оксани у Франції. Вона володіє землею в альпійському містечку Межев на кордоні зі Швейцарією вартістю майже дев’ять мільйонів євро. Межев — це гірськолижний VIP-курорт поблизу найвищого шпилю у Західній Європі Монблана. За престижністю та цінами його можна порівняти з відомим Куршевелем.

Зазначимо, що сам Ігор Палиця декларує досить скромні статки. Згідно з декларацією за 2019 рік, власної нерухомості в нього немає. У своєї ексдружини він орендує квартиру та декілька паркомість у Києві. Також він задекларував оренду низки офісів та квартири в Яремчі, що на Івано-Франківщині. Та у вересні цього року Ігор Палиця отримав у подарунок від свого батька квартиру в Луцьку вартістю 2,7 мільйонів гривень.

Нагадаємо, за даними бібліотеки Facebook-реклами, упродовж 1-25 вересня партія Ігоря Палиця ʺЗа майбутнєʺ витратила на політичну рекламу в соцмережі понад 203 тисячі доларів.

У Луцьку представники ʺЗа майбутнєʺ збирають підписи за відставку кума Палиці

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ