Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ексдиректора філії Концерну РРТ Юрія Пінкевича нагороджено грамотою Верховної Ради

За поданням Держкомтелерадіо працівників ПАТ «НСТУ» та Концерну РРТ нагороджено грамотами Верховної Ради України. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Держкомтелерадіо.

Відзначено вагомий особистий внесок у розвиток вітчизняного  інформаційного простору,  значні творчі та виробничі здобутки, високий професіоналізм  менеджера філії ПАТ «НСТУ» «Волинська регіональна дирекція» Людмили Гетманчук, заступника головного редактора головної редакції програм іноземними мовами ТО «Перший канал» Дирекції «Українське радіо» ПАТ «НСТУ» Наталії Кищук, директора Львівської філії Концерну РРТ Юрія Пінкевича.

У зв’язку із запровадженням посилених протиепідемічних заходів вручення нагород відбудеться у форматі, рекомендованому Урядом.

Нагадаємо, відповідно до Закону України «Про суспільне телебачення і радіомовлення України» єдиним акціонером ПАТ «НСТУ» є держава в особі Держкомтелерадіо, що безпосередньо виконує функції з управління корпоративними правами держави у статутному капіталі суспільного мовника. У межах своїх повноважень Держкомтелерадіо аналізує ступінь досягнення поставлених перед Суспільним мовником завдань, зокрема щодо вироблення телерадіопрограм та їх трансляції, відзначаючи забутки та кращих працівників компанії.

Зазначимо, віднедавна Львівську філію Концерну РРТ очолює Толстогузов Олександр Володимирович, експредставник Національної ради з питань телебачення і радіомовлення у Донецькій області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ