Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Концерн РРТ повідомив про скасування профілактичних робіт, запланованих на 30 травня

Як повідомили на сайті Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення, планово-профілактичні роботи, заплановані на 30 травня скасовано.

"У зв’язку з введенням воєнного стану Указом Президента України від 24.02.2022 № 64/2022 «Про введення воєнного стану в Україні», з метою забезпечення цілодобового доступу громадян України до інформації, проведення на об’єктах Концерну РРТ планово-профілактичних робіт, запланованих на 30 травня 2022 року, відміняється", - зазначено в повідомленні Концерну РРТ.

Як сьогодні повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, завтра, 30 травня, з 9:00 по 13:00 не працюватиме телерадіомовлення. На об’єктах Львівської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення будуть проводити піврічне технічне обслуговування антено-фідерних систем та обладнання електроживлення. Станції відключать повністю. Це зроблять відповідно до графіків проведення планово-профілактичних робіт, які заздалегідь затвердили телерадіокомпанії та ТОВ «Зеонбуд».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ