Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Екс-редактор Форбс вважає, що Гриценко має «сісти» за антидержавні висловлювання

Екс-редактор «Форбс Україна», журналіст Максим Кухар на особистій сторінці в Facebook, заявив, що Анатолія Гриценка потрібно посадити у в'язницю за заперечення державності України.

Таку жорстку реакцію медіа-експерта викликав виступ міністра оборони України 2005-2007 років в програмі Василя Голованова - "Великий вечір" на каналі NEWSONE. Гриценко в прямому ефірі заявив, що «по базовим функціям державу Україна вже розвалено».

Журналіст Максим Кухар, який брав участь в бойових діях на Донбасі в складі 95-ї окремої десантно-штурмової бригади, був вкрай обурений антидержавними висловлюваннями політика:

«Гриценко - в тюрягу, за заперечення державності України. Як і інших тварюк з ДНР і РФ. Пару років тому ... Сурков придумали і пустили ганяти по ЗМІ тезу про те, що Україна вже не держава, що в Україні держави не має, що вона розклалася і з нею як з частиною міжнародного права можна вже не рахуватися. А тепер якесь чмо на прізвище Гриценко, назвавшись кандидатом у президенти, їздить по країні і проголошує промови, про те, що України як держави немає. Тобто за його логікою виходить, що ті, хто сьогодні сидять в окопах і гинуть за Україну - вони чортзна за що воюють і гинуть. Ті, хто з початком війни служили і захищали країну - вони чортзна, що захищали. Повно всякої гидоти навколо відбувається, але крутити тезу ворога про те, що ми не держава, і взагалі вже ніщо - за таке це чмо мало б не приймати участь, а дивитися по телевізору президентські вибори з тюряги», - вважає Максим Кухар.

Раніше, волонтер і військовий оглядач, заступник голови Ради резервістів Збройних Сил України, Мирослав Гай вже звинувачував Анатолія Гриценка в підігруванні російській пропаганді. Тоді Гриценко розмістив інформацію з російського пропагандистського сайту про нібито визнання міністром оборони США Джеймсом Меттісом Криму російським та вимагав від уряду України виставити Америці ноту протесту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ