Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Емаус-Оселя" запрошує людей у потребі на Різдвяний Святвечір у Львові

"Емаус-Оселя" запрошує людей у потребі на Різдвяний Святвечір у Львові
"Емаус-Оселя" запрошує людей у потребі на Різдвяний Святвечір у Львові
1/2
6 січня 2019, Спільнота взаємодопомоги "Емаус-Оселя" запрошує людей у потребі на Різдвяний Святвечір у Львові, - інформують у прес-службі "Емаус-Оселі"

Упродовж 16-ти років "Оселя" організовує Різдвяний Святвечір для бездомних людей, а також тих, які через різні життєві обставини не мають можливості відчути радість народження Христа. Цього року традиційно 6 січня о 15.00 відбудеться зустріч в Львівському Палаці Мистецтв (вул.Коперника, 17). В цей чудовий день ніхто не має бути самотнім, голодним чи нещасливим! Тож запрошуємо всіх, щоб разом відчути радість Різдва!

"Оселя" висловлює подяку усім добродіям , що підтримують нашу справу. Також хочемо щиро  подякувати Холдингу емоцій FEST!, які готують більшість страв для Святвечора. Адже саме так ми можемо дати можливість людям у потребі відчути, що вони не самотні.

З нами на  Святвечір будуть Митрополит Ігор Возьняк, запрошені представники міської ради Львова та Винник, а також Львівської обласної адміністрації. На святковому дійстві колядуватимуть дівочий хор з Винник та  співак Михайло Мирка, а також  покажуть вертеп Театральна студія ГО "Золота молодь Винник".

Довідка Громадська організація "Оселя" - це спільнота людей, які з різних причин потрапили у важке життєве становище, залишилися без дому і близьких людей. У Спільноті вони разом живуть, працюють, заробляють на своє утримання та допомагають біднішим за себе. Їхня праця полягає в тому, що вони збирають від людей непотрібні їм речі, приводять їх до ладу, ремонтують та віддають бідним, бездомним людям або реалізують у благодійних крамничках і таким чином заробляють на соціальні проекти організації. Кожного четверга мешканці "Оселі" готують і роздають їжу в центрі міста для сотні безпритульних людей. У Винниках, крім самої спільноти, де живуть 25 осіб, є ще Осередок підтримки, куди люди з вулиці кожного дня приходять, щоб помитися, випрати та отримати одяг, підстригтися, поїсти та отримати першу медичну допомогу.

"Оселя" належить до Міжнародного руху "Емаус", який налічує 370 організацій у 37 країнах світу. 

Додаткова інформація за тел. 096 813 6291 Оля Біянська

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ