Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Фермер з Чернігівської області» у рекламі Тимошенко виявився її однопартійцем

У ролику Юлії Тимошенко про захист інтересів фермерів головним героєм став член її політичної партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Іван Якуб. Про це повідомило видання Детектор медіа.

«Знайомтеся, це – Іван Якуб. Він працює на землі все життя, як це робили його батько і дід. 20 років тому він взяв в оренду пару гектарів землі, а тепер на ньому тримається все село. Односільчани сподіваються лише на нього. А йому надіятися ні на кого», — йдеться у рекламі.

Пан Іван у титрі відео підписаний просто як «фермер, Чернігівська область». Юлія Тимошенко у закадровому тексті до ролика обіцяє, що її «новий економічний курс» покликаний допомогти таким «фермерам», як Іван Якуб.

Скрін з відео

Утім ні у самому відео, ні у його описі не згадується, що головний герой ролика — депутат Чернігівської обласної ради від політичної партії ВО «Батьківщина». Він є членом постійної комісії обласної ради з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин, а також володіє фермерським господарством «Соната».

Маніпуляції у ролику помітила Дарія Мартиненко.

Детектор медіа

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ