Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Філатов прокоментував можливий другий тур виборів

Потенційний кандидат на посаду міського глави Дніпропетровська – Борис Філатов від парії "УКРОП" пояснив, що він упевнений у своїй перемозі. Про це йдеться у сюжеті "ТСН.Тиждень".

Кандидат у мери Дніпропетровська пояснив, що шкодує через те, що демократичні сили на виборах не об'єднали свої зусилля.

"Я скажу так, що жителі мого рідного міста оцінили наші титанічні зусилля під час роботи в Дніпропетровській обладміністрації, коли ми не пустили "русский мир" до нашого міста. Друга причина - в умовах інформаційної блокади ми зробили упор на спілкування з людьми", - пояснив Філатов.

"Ми упевнені у своїй перемозі. На жаль, мої голоси відняли інші кандидати демократичного табору. Якби демократичні сили об'єднали свої зусилля, я б переміг у першому турі", - прокоментував можливість другого туру виборів до міської ради Дніпропетровська Борис Філатов.

Нагадаємо, що в Україні завершилися місцеві вибори. 

У Дніпропетровську за мерське крісло змагалися 30 кандидатів. Згідно з опитуванням, проведеним соціологічною службою "Социс", у Дніпропетровську лідирує двоє кандидатів - Борис Філатов та Олександр Вілкул від "Опозиційного блоку - з результатами 39,1% та 33,1% голосів відповідно. Це фактично означає другий тур, в якому змагатимуться двоє лідерів перегонів.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ