Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Формула 1 розпочинає трансляції в Ultra HD

Під час Гран Прі Сінгапуру провели першу пробну трансляцію у якості Ultra HD, метою якої була перевірка готовності до повноцінних показів гонок наступного сезону, - Motorsport.

Tata Communications, яка є технічним партнером Формули 1, спільно з транслятором Sky провела перший повноцінний показ у якості UHD.

Sky встановив декілька камер UHD для трансляції гонки в Сінгапурі, після чого отримані кадри змішувалися з картинкою від FOM, і лише потім готову картинку відправляли у штаб у Великій Британії.

Проба пера передує намірам Sky транслювати гонки Ф1 вже наступного сезону у якості UHD.

Кейт Лейн, операційний директор Sky, сказала: "UHD надає в чотири рази кращу якість зображення за HD, що зробить Ф1 більш захоплюючою для глядачів, ніж будь-коли раніше.

Успішне випробування цієї ідеї в Сінгапурі демонструє, що наступного року завдяки сервісу наступного покоління Sky Q ми будемо продовжувати надавати клієнтам з пакетом Ф1 те, чого вони так бажають".

Перехід на Ultra HD, який потребує дуже швидкого з'єднання з глобальною мережею, є одним з кроків до планів щодо введення віртуальної реальності у Формулі 1.

Мехул Кападіа, директор з маркетингу відділу Ф1 у Tata Communications, сказав: "Нові гральні технології також покладаються на всюдисущих та супершвидких з'єднаннях. Оскільки це все розвивається із запаморочливою швидкістю, ми працюватимемо з FOM у напрямку, щоб дати відчути вболівальникам Формулу 1 у новий спосіб".

Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ