Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція НУНС взялася за старе - за об'єднання в одну партію

Учора, 1 березня, ввечері голова фракції блоку "Наша Україна-Народна самооборона» (НУНС) Микола Мартиненко повідомив, що під час засідання фракції було ухвалено рішення почати підготовку документів для об'єднання 11 партій блоку в одну політичну силу. Загальним політичним проектом займається народний депутат Анатолій Матвієнко (голова УРП «Собор»). Він готує документи, і депутати, які хочуть брати участь в окремому політичному проекті на базі нашої фракції, підтримають його", – сказав пан Мартиненко.


Слід зазначити, що обіцянка об'єднатися в одну політичну силу голови дев'яти партій дали президенту Віктору Ющенку ще в 2007 році, коли підписували договір про створення виборчого блоку НУНС . Однак після проходження блоку до парламенту на позачергових виборах 30 вересня 2007 року про об'єднання забули. Більше того, за два з половиною роки членами НУНС було створено ще дві партії - "Єдиний центр" і "За Україну!".


"Мова йде про те, що я ініціював переговорний процес з усіма партіями блоку. Але про те, хто піде на об'єднання, ще рано говорити", – повідомив Анатолій Матвієнко. За його словами, до створення нового політичного проекту його підштовхнула кризова ситуація, в якій опинилася фракція НУНС.

 

"Щоб кожен вечір не шукати гроші на вечерю, нам потрібно знайти роботу. На мій погляд, запропонований політичний проект і є відповіддю на питання, що робити далі, незалежно від того, скільки партій піде на об'єднання", – сказав пан Матвієнко.

 

 

kommersant.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ