Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Генерал-десантник Забродський погодився очолити парад ветеранів на День Незалежності

Командувач Десантно-штурмових військ ЗСУ генерал-лейтенант Михайло Забродський прийняв пропозицію ветеранів АТО очолити військовий парад на День Незалежності України.
Михайло Забродський

“Для мене військовий парад на головній вулиці країни - це символ нашої Незалежності, це символ нашої боротьби проти ворога. Знаю, що для більшості військових взяти участь у параді та представляти Збройні сили - це велика честь. А цивільні на параді віддають шану тим, хто ціною свого життя та здоров’я захищає наш спокій та мирне небо. Це - дуже важливе нагадування, що в країні йде війна, і ми не можемо про неї забувати", - сказав Забродський.

Генерал ДШВ наголосив, що проведення параду ветеранів не стосується політики, а, з огляду на останні події, парад має відбутися.

"Я бачив у соцмережах дописи з закликами до мене провести  парад. Це велика честь - бути присутнім на ньому. Парад потрібен нашій державі та нашим воїнам. І він буде”, - додав Забродський.

Відеозвернення Михайла Забродського оприлюднив у Facebook екс-радник міністра оборони Степана Полторака і президента Петра Порошенка Юрій Бірюков.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ