Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Генконсульство РФ у Львові закликає правоохоронців та СБУ провести профілактичні роботи серед учасників пікетів

Генеральне консульство Російської Федерації у Львові звернулося до правоохоронних органів та СБУ з вимогою провести профілактичні роботи серед учасників пікетів, які другий день тривають перед Генконсульством, зокрема з Остапом Стахівим, оскільки в його діях Генконсульство вбачає терористичні нахили – про це в коментарі «Гал-info» повідомив Генеральний консул РФ у Львові Євгеній Гузєєв.
Крім цього, Генконсульство РФ направило лист у представництво Міністерства закордонних справ у Львові, з проханням звернутися у місцеві органи влади про наведення порядку перед Генконсульством РФ.
«Ці люди вчиняють антидемократичні дії, оскільки перешкоджають входу на територію Консульства, створюють безлад на вулиці. Вони, викрикуючи ганебні лозунги проти іншої держави, хочуть, щоб їхню державу поважали. Крім цього вони погрожують відключити газ у Консульстві, вибити вікна, спричинивши таким чином небезпеку для працівників Консульства. Вони не хочуть йти на діалог. Такими методами діяти не можна», - зазначив Євгеній Гузєєв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ