Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Герман підклала Януковичу свиню, – Левко Лук’яненко

Герман підклала велику свиню Януковичу, використавши під час написання його книги "Opportunity Ukraine" ("Україна – країна можливостей". – Ред..) суцільний плагіат та компіляцію чужих думок. Про це сьогодні, 16 вересня, під час презентації своїх книг заявив екс-нардеп та лідер Української республіканської партії Левко Лук’яненка, відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи читав він нову книгу Президента Януковича.

За його словами, він ще не встиг ознайомитися із книгою Януковича "Opportunity Ukraine", однак багато про неї чув: «Я про книгу Президента знаю не більше ніж усі інші, адже багато чув про те, що її ніби написав не Президент, а його радник з гуманітарної політики Ганна Герман. Чим вона і підклала велику свиню Президенту, адже там скомпільовані цілі абзаци чужих думок».

«Звичайно ж, це всесвітня ганьба, бо це не Президент написав, а просто суцільний плагіат. Ми ж знаємо, що Президент робив сімнадцять помилок на одній сторінці. Тому я дуже сумніваюся, щоб Президент писав книжки», – запевнив Левко Лук’яненко.

Фото - ukrgazeta.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ