Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГК «Роздуплись» обкидала презервативами Російське консульство у Львові

Сьогодні, 9 червня 2006 року, двоє представників ГК «Роздуплись» та представник Львівського студентського братства біля генерального консульства Російської Федерації у Львові влаштували акцію протесту в рамках проголошення цими організаціями інформаційної війни Росії, — про це «Гал-info» повідомив співкоординатор проекту «Роздуплись» Марко-Валерій Зброжик-Ланиця.

«Метою цієї акції є привернення уваги української влади до проблем, які виникають з боку Росії. Окрім того, те, що нас було троє, є символом того, що ми не боїмося Росії, — розповів Марко-Валерій Зброжик-Ланиця. — В рамках акції ми розстріляли надутими презервативами консульство». За його словами, це лише перша така акція; наступні акції протесту будуть більш масштабними. Дана акція присвячена Дню Росії у Львові, яке сьогодні відзначають у Львівській опері.   
Нагадаємо, 9 червня 2006 року, у Львові відзначають День Росії. В рамках відзначення Дня Росії відбудуться урочистості у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, виступи офіційних гостей, Генерального консула, а також концерт. На урочистості запрошені міський голова Львова Андрій Садовий, голова Львівської ОДА Петро Олійник та інші високопосадовці.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ