Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ГК «Українська дія» припинила пікетування Генконсульста РФ у Львові

Сьогодні, 20 січня о 13.00 год. відбулася нарада членів Громадського комітету «Українська дія», на якій прийнято рішення про згортання наметового містечка, розташованого навпроти Генконсульства РФ у Львові від 16 січня з приводу газового конфлікту між Росією та Україною, -- повідомляє речник ГК «Українська дія» Віктор Біщук.

Як зазначив координатор «Української дії» Андрій Корнат, оскільки мети досягнуто, а вимоги, які висунула ГК «Українська дія» Генконсулу Росії пану Гузєєву, на сьогодні задоволено, то немає потреби продовжувати акцію протесту.
«Своїм пікетуванням ми показали позицію громадськості Львівщини щодо брутальних дій Росії в газовому конфлікті та продемонструвати єдність української громади у питаннях зовнішньої безпеки України. Беручи до уваги, що 19 січня відбулося підписання всіх газових угод між Україною та Росією та відновлено поставки блакитного палива до України та країн ЄС у повному обсязі, ми оголошуємо про згортання наметового табору та завершення пікетування Генерального консульства Російської Федерації у Львові», - повідомив пан Корнат.
Нагадаємо, що ГК «Українська дія» розпочала пікетування держпредставництва Росії у Львові 16 січня. Упродовж п’яти днів навпроти консульства стояли намети, де цілодобово чергували члени комітету.
ГК «Українська дія» налічує 18 суб’єктів громадсько-політичної діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ