Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

«Гніздо горлиці»: фільм про українських заробітчанок в Італії виходить у прокат

Вже з 25 жовтня в кінотеатрах України розпочинаються прем'єрні покази стрічки «Гніздо горлиці», створеної за підтримки Державного агентства України з питань кіно. У рамках прем’єрних показів гості матимуть унікальну можливість зустрітися з творчою групою фільму та виконавицею головної ролі Риммою Зюбіною. Про це повідомили в Державному агентстві України з питань кіно.

«Гніздо горлиці» — переможець 4 конкурсного відбору Держкіно. Виробництво фільму здійснили Продюсерський центр «Інсайт Медіа» (Україна) та «4 Rooms» (Італія). Драма заснована на реальних подіях і оповідає про життя українських жінок в Італії.

Доведено, що в нашій країні двадцять гривень з кожної сотні — заробітчанські... Відомо, що за це ми платимо зруйнованими сім’ями, залишеними напризволяще дітьми, поруйнованим життям мільйонів людей.

Фільм «Гніздо горлиці» розповідає саме реальну історію одного такого життя. Дарина повертається додому вперше за два роки напівлегального життя в Італії. Вона вагітна. Від кого? Що робити з майбутньою дитиною? Як сказати про це своєму законному чоловікові? Що її чекає вдома? Занедбане господарство, а найголовніше – необхідність боротися за порятунок своєї родини. Та чи прийме її чоловік і як складеться їхнє подальше спільне життя?

Ролі у фільмі виконали видатні українські та італійські актори: Римма Зюбіна, Віталій Лінецький, Ліна Бернарді, Микола Боклан, Олександра Сизоненко, Максим Канюка та Мауро Чіпріані.

Нагадуємо, що картина "Гніздо горлиці" отримала нагороду за Найкращий український фільм у рамках цьогорічного Одеського міжнародного кінофестивалю.

Прeм'єрні покази фільму відбудуться у таких містах:

25.10 Ужгород - кінотеатр "5-й eлемент"
26.10 Івано-Франківськ - кінотеатр "Космос" 
27. 10 Хмельницький - кінотеатр "Мультиплекс"
28.10 Чернівці - кінотеатр "Палац Кіно"
1.11 Львів - кінотеатр "Кінопалац"
2.11 Луцьк - кінотеатр "Прем’єр Сіті"
3.11 Тернопіль - кінотеатр "Сінема Сіті"
6.11 Запоріжжя - кінотеатр "Довженко"
7.11 Харків - кінотеатр "Планета кіно IMAX"
8.11 Дніпро - кінотеатр "Правда кіно"
9.11 Київ - кінотеатр "Оскар" ТРЦ Гулівер
10.11 Одеса - кінотеатр "Сінема Сіті"
11.11 Миколаїв - кінотеатр "Мультиплекс"
12.11 Київ - кінотеатр "Київська Русь"

Квитки вже у продажу. У широкий кінотеатральний прокат "Гніздо горлиці" виходить 10 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ