Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Голова Львівської ОДА не звітуватиме?

«Відмова голови Львівської ОДА Михайла Костюка звітувати є плювком у обличчя громади області, неповагою до неї і, фактично, достатньою підставою для того, щоб оголосити йому недовіру, бо я не знаю, як далі працювати з такою людиною», - заявив виступаючи сьогодні, 13 березня, під час сесії Львівської облради представник «Нашої України» Олександр Старовойт.

Додамо, що у сесійній залі триває розгляд питання про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області за 2011 рік. З цього приводу уже виступили керівники управлінь ОДА, зараз мають можливість висловитися представники депутатських фракцій. Згодом питання про виконання програми буде винесено на голосування з тим, щоб депутати дали їй оцінку. Водночас, як стало відомо Гал-інфо, голова ОДА можливо, таки виступить після того, як буде проголосовано звіт про виконання програми.

Сам голова ОДА присутній у сесійній залі, він сидить в президії поряд з головою облрад Олегом Панькевичем та його заступниками Петром Колодієм та Валерієм П’ятаком.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ