Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Голова НАЗК: Необхідно розробити нову антикорупційну стратегію

Голова НАЗК Олександр Мангул заявив про необхідність розробки нової антикорупційної стратегії, - інформують у прес-службі НАЗК.

За 11 місяців очікування розгляду у Верховній Раді частина положень Проекту закону про антикорупційну стратегію втратила актуальність. На сьогоднішній день існує потреба в оновленні цього документа. Про це заявив Голова НАЗК Олександр Мангул під час зустрічі з представниками посольств країн ЄС і міжнародних організацій:

"Ми створили антикорупційну стратегію, була проведена велика робота над цим проектом. Проект закону був актуальний на момент його внесення у Верховну Раду, а саме у квітні 2018 року. Досі проект не розглянуто в сесійній залі. Ми розуміємо, що у зв’язку з цим документ має бути оновлено".

Найближчим часом розпочнеться робота над новим проектом, для його розробки буде запрошено партнерів з міжнародних організацій і представників громадськості.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів України схвалив проект Закону України "Про Антикорупційну стратегію на 2018-2020 роки", який за №8324 перебуває у Верховній Раді з 26 квітня 2018 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ