Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Економіка

Google Data Studio - потужний інструмент для візуалізації даних та створення звітів

Візуалізований звіт – це можливість швидко проаналізувати великі обсяги даних, визначивши ефективну стратегію їх застосування, сегментацію, ранжування та сфери використання в майбутному.

Використання спеціальних інструментів значно економить час за рахунок автоматизації низки дій, а також об'єднання у єдиний файл результатів роботи, отриманих з допомогою різних каналів аналітки, реклами, баз даних.

jSycTC3vp1XFx3p3JjEdmS0-bzURFYOw8uoQTU2ni8irm2-UcFFfEJfiqjFMBcJcl9Cp3s0ZUtdnGzUGC6TbN1pLKlIv4w-TtJ4Orky0UeiO5ow6OSaCrFjqZ4Gxkg

Проста звітність із Google Data Studio

Левова частка робочого часу маркетолога йде на обробку даних: фрагменти інформації, численні вкладки, джерела та вивчення таблиць. Набагато зручніше використовувати єдиний інструмент для створення всеохоплюючих звітів Google Data Studio – і вся інформація буде зафіксована у єдиному вікні. Це зручно, адже:

  1. Детальна розгорнута аналітика – все максимально точно та наочно, що дає можливість продемонструвати структуровані результати роботи, статистику та витрати рекламних бюджетів.
  2. Ефективна взаємодія – можна легко обмінюватись звітами, щоб кожен користувач міг вносити правки та коментарі. Це спрощує узгодження майбутніх цілей та вибір актуальних каналів просування і аналітики.
  3. Відстеження KPI – оптимізація бізнес-процесів, що дозволяє виявити слабкі місця, швидко вносити зміни, коригувати дії команди.

Google Data Studio – це digital інструмент із найширшим функціоналом, який успішно використовується для створення наскрізної аналітики, а також формування візуальних звітів. Інтерактивні панелі моніторингу в режимі реального часу набагато зручніші, ніж самостійні спроби згрупувати і проаналізувати дані, що надходять з різних сервісів.

Google Data Studio: основні переваги

Перелічити усі переваги даного інструменту практично неможливо, але варто виділити ключові плюси GDS:

  • формування багатосторінкових звітів;
  • автоматична синхронізація з хмарним сховищем даних;
  • зручна система фільтрів;
  • просте, інтуїтивно зрозуміле налаштування оформлення та змісту;
  • надання доступу до підсумкових звітів з будь-яких пристроїв;
  • Інтеграція з 590 джерелами даних – як інструменів Google, так і партнерських інструментів.

Використання інструментів роботи з даними – це можливість вивести бізнес на новий рівень та приймати обгрунтовані рішення. Оновлення даних у реальному часі, наочне зростання чи падіння показників – широкий спектр функцій та можливостей, доступних користувачам.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ