Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

"Говорить Великий Львів" - лідер інформаційного мовлення в Україні

Відомий львівський телепроект, що виходить в ефірі телеканалів NTA та «Еспресо», у четвер, 7-го квітня, став найпопулярнішою програмою України, що виходить в ефір інформаційних каналів.

Середня частка переглядів склала - 1,91. Загалом минулу програму подивилося понад 700 глядачів у прямому ефірі. Темою програми були можливо велика війна з боку Росії та близькість України до НАТО. Увесь запис програми можна переглянути тут.

- Коли ми розпочинали цей проект, то чули, шо повноцінне ток-шоу можна зробити лише в столиці, де концентрується більшість спікерів. І зараз нам приємно, що у Львові можна створити телепроект, який може бути найпопулярнішим в Україні у своєму сегменті.  Інформаційні канали дивляться люди, які справді цікавляться ситуацією у нашій державі, цікавляться подіями на сході, цікавляться політикою, тобто, це сегмент дуже освідчених .думаючих. шлядачів і тому нам важливо, що серед сегменту думаючих глядачів, ми займаємо лідерські позиції - зауважує ведучий проекту Віталій Крутяков.

"Говорить Великий Львів" завойовує довіру глядачів не лише на Львівщині, а й у цілій Україні і навіть закордоном із 16 квітня 2019 року. Безпосередніми учасниками програм є і глядачі. Вони можуть відповідати на актуальні питання і висловлювати свою позицію щодо процесів, які відбуваються в Україні. Кожного ефіру отримуємо тисячі дзвінків від аудиторії і стільки ж коментарів у соцмережах проєкту. Унікальний суспільно-політичний майданчик заходу України чекає на Вас щочетверга о 19:15, аби разом аналізувати події, які є важливими  для нашої країни.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ