Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

GPS-трекери забезпечать контроль за роботою дорожньої техніки

На дорожню техніку почали встановлювати GPS-трекери. Міністр інфраструктури Владислав Криклій зазначив, що такий механізм контролю за роботою дорожньої техніки особливо доречний у зимовий період, - повідомляє Мінінфраструктури.

Адже за допомогою трекерів можна відстежити де працюють дорожні машини. Керівник Укравтодору Олександр Кубраков заявив, що вже підключено 500 одиниць техніки у всіх областях України. Укравтодор сподівається оптимізувати і покращити роботу підрядників, які відповідають за утримання доріг взимку.

ʺМи почали впроваджувати систему GPS у перший тиждень нашої роботи в Укравтодорі. Адже без належного контролю неможливо побудувати ефективну організацію. А система GPS-контролю дасть змогу в режимі реального часу побачити всю техніку, яка задіяна на дорогах держаного значення. Ми зможемо проконтролювати, чи виїжджала техніка на прибирання або посипання доріг. Також плануємо ввести штрафи у разі виявлення недобросовісної роботи підрядниківʺ, - заявив голова Укравтодору Олександр Кубраков.

На сьогодні була встановлена частина трекерів, роботи продовжуються.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ