Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал  |  Надзвичайні події

Громадські заклади, які відмовляються зачинитися на час карантину, будуть покарані

Відсьогодні у Львові зачинили усі заклади торгівлі, крім аптек, продуктових крамниць та АЗС. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу щодо рішення міської комісії ТЕБ та НС про призупинення роботи закладів торгівлі.

Андрій Садовий зазначив, що заклади, які відмовляться виконувати цю постанову, будуть покарані.

“Якщо заклади не хочуть виконувати вимоги влади, поліція допоможе їм виконати рішення комісії”, - сказав на брифінгу Андрій Садовий.

Стосовно покарань він зазначив: “По-перше, покаранням буде громадській осуд. З точки зору законодавства, ми не маємо інших повноважень. Я б дуже хотів, щоб ми відносно держави перейшли на розуміння надзвичайної ситуації”.

Щодо супермаркетів та продуктові магазинів, міський голова запевнив, що вони працюватимуть. Крім того, Андрій Іванович розповів, що міська рада підготували спеціальний протокол,у якому прописані правила роботи магазинів та супермаркетів. Цей протокол буде опубліковано на сайті міської ради.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, Андрій Садовий також розповів, що на час карантину скасовується орендна плата для тих, хто винаймає приміщення у міста.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ