Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Гройсман став учасником Економічного форуму в Польщі

Сьогодні, 6 вересня, прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав XXVI-й щорічний Економічний форум у польському місті Криниця-Здруй. Про це повідомив «Укрінформ».

Прем’єр-міністр України в перший день Форуму візьме участь у дискусійній панелі під назвою “Центральна і Східна Європа - чи може говорити одним голосом?” разом з главами урядів країн Польщі, Чехії, Словаччини й Угорщини Беатою Шидло, Богуславом Соботкою, Робертом Фіцо та Віктором Орбаном.

Також в Економічному форумі візьмуть участь віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе, міністр енергетики і вугільної промисловості Ігор Насалик, а також українські експерти та політики.

Крім того, під час  Форуму в Криниці діятимуть три експозиції, пов’язані з Україною: “25 років незалежності – Україна, яку ми не знаємо!”, виставка художниці Ірини Сизоненко під назвою “Мій Крим. Чотири пори року”, а також виставка традиційних гуцульських костюмів.

Нагадаємо, що 6-8 вересня у м. Криниця-Здруй (Польща) проходить 26 Економічний Форум під гаслом: “Об’єднана чи розділена? Європа перед лицем майбутніх викликів”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ