Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Хабар голові Кам’янки-Бузької ніхто не замовляв — Віталій Максимов

Хабар голові Кам’янки-Бузької ніхто не замовляв — заявив «Гал-info» начальник УМВСУ у Львівській області Віталій Максимов.

 «Можу запевнити, що за останній рік, відколи я очолив управління МВС Львівщини, жодного замовлення ні з боку представників влади, ні з боку якихось інших структур не було і бути не може. Ми зафіксувати спробу отримання хабара Михайлом Владикою, вже порушено кримінальну справу і зараз цією справою займається прокуратура. У прокуратури не було жодних застережень по документуванню злочину», — наголосив Віталій Максимов.
 Нагадаємо, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок заявляє, що цей хабар — це спланована акція керівництва Львівської області проти «Свободи», як опозиційної сили, бо голова Кам’янки-Бузької Михайло Владика є членом «Свободи».
 «Від початку цього року правоохоронні органи Львівщини порушили 136 кримінальних справ за фактом хабарництва. Серед затриманих – чотири заступники голів РДА області, однин заступник начальника одного із управлінь Львівської ОДА, а також податківці, лікарі, більшість з них є членами тієї чи іншої політичної сили, але жодного разу ніхто не говорив, що це замовлення. Я взагалі не знав, яку політичну силу представляє Михайло Владика», — говорить головний правоохоронець області.
 Нагадаємо, Михайла Владику затримали 12 вересня при спробі отримання хабара у розмірі 2 тисяч доларів США від місцевого підприємця за сприяння у виділенні земельної ділянки для будівництва автосервісу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ