Notice: Undefined index: volyn in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/mo_news_func.php on line 97
Новини Львова: Наша Державність: у Львові відкрили унікальну освітню виставку для дітей
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Волинь

"Наша Державність": у Львові відкрили унікальну освітню виставку для дітей

У Львівському історичному музеї відбулася презентація виставково-освітнього проєкту "Historia Magistra Vitae Est. Наша Державність". Цей проєкт реалізований у співпраці з Українським культурним фондом має наметі ознайомити дітей шкільного віку із основними етапами державотворення України, про це інформує кореспондент Гал-інфо.

Проєкт орієнтований на школярів та тих, хто цікавиться історією України. Відвідувачі зможуть в ігровій формі відтворити модель держави, апелюючи до власного досвіду. Проєкт є комбінованим за методами подачі інформації, яка зосереджує увагу на історії українського державотворення.

"Ми побачили, що для дитячої аудиторії в музеях Львова дуже мало культурного продукту. Саме тому цей проєкт орієнтований на молодь і школярів. Тут діти мають можливість в ігровій формі краще зрозуміти що таке волевиявленні і важливість кожного голосу громадянина, відчути себе президентом чи народним депутатом за трибуною, а також навчитися формувати і збалансовувати державний бюджет", - сказав заступник директора музею Юрій Сілецький.  

Едукаційна частина проєкту, яка часто у музеях є додатковою складовою виставки, в цьому проєкті є його невід'ємною частиною. Завдяки цьому відвідувачі зможуть дослідити історію крізь призму засад функціонування різних форм української державності в історичній перспективі.

У проєкті застосовані комбіновані методи подачі інформації: як у вигляді «класичної» виставки, так і комплексу інтерактивних програм, які дозволяють отримати інформацію азів існування української держави та емпіричним шляхом «побудувати» свою модель державотворення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ