Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ігор Васюник побореться за крісло міського голови Львова

Народний депутат Ігор Васюник має намір взяти участь у виборах міського голови Львова, які відбудуться у жовтня цього року. Про це сам нардеп повідомив у інтерв’ю львівському Інтернет-виданню «Варіанти».

«Я прийняв рішення про участь у виборах. Три роки я представляю інтереси громади Львова в парламенті. І сьогодні я чудово розумію, що потрібно нашому місту.  Це рішення я приймав не один, а за підтримки своєї команди, фахівців різних галузей, громадськості», - заявив Васюник, відповідаючи на запитання журналіста.

Говорячи про найбільш нагальні проблеми міста майбутній кандидат зауважив: «Львів відбувся як центр туризму, як європейське місто, але від того, що в нас відбувається багато фестивалів, гаманець пересічного львів'янина не збільшується. Ми повинні думати, як покращити життя мешканця на Сихові, Левандівці, Рясне, в інших мікрорайонах. Немає роботи, незадовільна транспортна інфраструктура, бізнес та пересічні львів'яни гостро відчувають проблему корупції у всіх сферах і багато інших проблем».

Крім Васюника про своє бажання поборотися за крісло міського голови Львова уже заявив Володимир Гірняк.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ