Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Інтер" заявляє, що скандальний шеф-редактор ніколи в них не працювала

Телеканал "Інтер" заявляє, що не має ніякого відношення до виробництва програми "Подробиці тижня", а сама Столярова ніколи не працювала на телеканалі. Про це йдеться в офіційній заяві телеканалу.

Узаяві йдеться про те, що телеканал "обурений інцидентом, що стався в прямому ефірі програми "Подробиці тижня" від 21 лютого 2016 року".

"Телеканал заявляє, що не має ніякого відношення до виробництва даної програми. Дана програма, як і весь інформаційний продукт, що виходить в ефірі телеканалу "Інтер", виробляється компанією "Національні інформаційні системи".

Угода між телеканалом "Інтер" і компанією "Національні інформаційні системи" передбачає, що телеканал "Інтер" не має відношення до виробництва, визначення і планування тем і не відповідає за зміст програм "Чорне дзеркало", "Новини", "Подробиці", "Подробиці тижня". Крім цього, згідно з угодою, "НІС" самостійний і в здійсненні кадрової політики. Компанія "НІС" на власний розсуд і без узгодження з телеканалом "Інтер" здійснює підбір ведучих, редакторів, кореспондентів, іншого творчого і технічного персоналу для всіх програм, які вона виробляє.

Відповідно, заявляємо, що випусковий редактор програми "Подробиці тижня" Марія Столярова є співробітником компанії "НІС" і ніколи не працювала на телеканалі "Інтер". І телеканал не може нести відповідальність за дії осіб, які не є його працівниками.

Відповідно до угоди, "НІС" самостійно і в повній мірі відповідає за відповідність створених програм загальноприйнятим стандартам якості і вимогам законодавства України.

У свою чергу, телеканал "Інтер" вважає категорично неприпустимим те, що в ефірі прозвучала нецензурна лексика. І покладає повну відповідальність за те, що сталося на ТОВ "НІС", оскільки технологія прямого ефіру не дає каналу оперативної технічної можливості усувати помилки виробників програм.

Телеканал звернувся до ТОВ "НІС" з претензією і вимогою роз'яснення інциденту і гарантією того, що подібне більше не повториться в ефірі."

Зазначимо, що у прямому ефірі на "Інтері" шеф-редактор телеканала Марія Столярова в нецензурній формі прокоментувала вшанування пам'яті Небесної сотні. Після цього на Facebook-сторінці Столярової знайшли її фотографію з терористами батальйону "Восток".

Народний депутат від "Народного фронту" Андрій Левус заявив, що патріотичні політики мають бойкотувати телеканал "Інтер" до звільнення шеф-редактора, яка образила Небесну сотню.

Слідчі Служби безпеки України проведуть перевірку діяльності скандального шеф-редактора телеканала "Інтер" Марії Столярової.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ