Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

iPhone 6s почнуть продавати в Україні з 23 жовтня

Компанія Apple почне офіційні продажі нового iPhone 6s і iPhone 6s Plus в Україні з 23 жовтня. Про це сказано на офіційному сайті.

На даний момент інформації про вартість нових смартфонів Apple у цих країнах немає.

Нагадаємо, що на початку вересня Apple показала нові iPhone 6s і iPhone 6s Plus. Крім трьох стандартних кольорів − білого, чорного і золотого, з'явився новий − рожеве золото.

Новинки мають камеру iSight, яка дозволить робити 12-мегапіксельні знімки, а також знімати відео з роздільною здатністю, яка в чотири рази перевершує HD-відео. Для любителів селфі передбачена фронтальна камера з роздільною здатністю 5 мегапікселів, обладнана спалахом. Для перегляду фотографій можна використовувати технологію Live Photos, яка записує півтори секунди до захоплення знімка і півтори секунди після, щоб «оживити» фотографію.

Технологія 3D Touch розпізнає силу натиснення на дисплей, що дозволяє відкривати і закривати контент, не прибираючи палець з екрана. Наприклад, для того, щоб поглянути на лист, досить злегка натиснути на нього. А якщо натиснути сильніше − лист відкриється повністю.

Нові смартфони оснащені новою операційною системою iOS 9. Крім того, вони тепер міцніші, оскільки виготовлені з міцного скла й алюмінію, який використовується в аерокосмічній галузі.

Forbes.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ