Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Що потрібно знати про iPhone 15 Pro перед купівлею

Щоб знайомство з Айфоном 15 Про пройшло вдало, варто заздалегідь поцікавитися його ключовими особливостями.

Попри те, що уявлення про функціонал та технології дає лише власний досвід експлуатації, інформація зайвою не буде. Вона допоможе призвичаїтися до обновки.

Динамічний острівець

Після ретро-Айфона або смартфона на Андроїді є вірогідність стати сюрпризом відсутність у 15 Про класичної «моноброви». На її місці красується налаштовуваний динамічний острівець. Він збільшується або зменшується залежно від виконуваних функцій. Завдання цього елемента — забезпечення спрощеної взаємодії з інтерфейсом.

Dynamic Island працює з багатьма застосунками та дозволяє швидко переходити в них у разі потреби. На відміну від «гривки», острівець не забирає коштовний екранний простір: кожен міліметр приносить користь.

Новий дизайн

Прихильники техніки Apple звикли до легкого та витривалого аерокосмічного алюмінію та стійкої нержавкої сталі. Але у 2023 році купертинівці вирішили розширити асортимент використовуваних матеріалів та додали в нього надміцний титан.

У представленого в магазині https://www.moyo.ua/telecommunication/smart/iphone-15-pro/ iPhone 15 Pro з нового матеріалу виготовлена рамка. Бічні грані приємні тактильно та не схильні до деформування. Інноваційні технології шліфування дозволили досягли ідеальної гладкості, водночас корпус неслизький і добре сидить у руці.

В лінійці чотири відтінки, об’єднані однією особливістю — приємним металевим переливом.

  1. Натуральний титановий — найоригінальніший. Це чистий металік, на якому слабо помітні забруднення та подряпини.
  2. Білий титан — витончений і елегантний, унісекс. Без чохла, як витвір мистецтва.
  3. Чорний титан — класика, якою хочеться насолоджуватися. Статусність та імідж якраз для бізнесу.
  4. Синій — трохи яскравості серед стриманих, універсальних забарвлень.

4 варіанти пам’яті

На відміну від моделей з трьома варіантами накопичувача, 15 Про доступний у чотирьох конфігураціях:

  • Молодша на 128 гігабайтів найдешевша і підходить для тих, хто хоче заощадити;
  • середня на 256 гігабайтів оптимальна з погляду співвідношення вартості та можливостей;
  • на 512 Гб — орієнтована на вимогливих користувачів, які багато фотографують та працюють з контентом;
  • з Терабайтом — найкраща для роботи з ProRaw, професійної мобілографії, монтажу та поширення мультимедіа.

Програмна підтримка

П’ятнадцятому Айфону трохи менш як рік, вже восени він розпрощається з титулом найактуальнішого «яблукофона». На його місце прийде ще потужніший Айфон 16. Але це не означає, що попередник опиниться на лаві запасних. Оснащеність та функціональність 15 Pro свідчить про те, що він ще довго буде в центрі уваги через ціну. Смартфон вже встиг подешевшати, а після виходу нового покоління стане ще доступнішим.

Найважливіший нюанс — це офіційна програмна підтримка. Вона розрахована щонайменше на 5 років. Для iPhone 15 Pro оновлення операційки будуть виходити до 2028 року.

Епл довго підтримує не лише смартфони. За посиланням https://www.moyo.ua/ua/comp-and-periphery/notebooks/apple-macbook-air/ можна обрати Мак Аір з широкими можливостями оновлення.

Потужний процесор

Шестиядерний A17 Pro дає фору новішим чипам від конкурентів. Ідеальне поєднання ядер продуктивності та ефективності, потужна графічна складова, підвищена енергоефективність — це ще не все. Для процесора доступні новітні технології машинного читання та обробки графіки (трасування променів, вдосконалений шейдинг).

Загалом Айфон 15 Про це продуктивний флагман, яким приємно користуватися. Він працює стабільно і плавно, а вбудовані утиліти та завантажені програми допомагають досягти максимальної ефективності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ