Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ірина Геращенко готує запит в Нацполіцію за затримання дітей в Рівному

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко обурена затриманням двох неповнолітніх у Рівному і готує запит в Національну поліцію. Про це вона повідомили на своїй Facebook сторінці.

В моій суботній срічці фб висвітилося дві новини . В Москві затримали і затягли в міліціі Вікторію Івлеву ,за одиночний пікет з вимогою звільнити військовополонених українських моряків. В Рівному затримали і затягли в міліцію двох неповнолітніх за одиночний пікет з плакатом про "імпічмент". 

Нагадаю, 5 попередніх років Банкову, ВР, КМ, обладміністрації чи не щодня пікетували , оголошували голодування , розбивали намети, встановлювали унітази, розвішували труси, закидували іграшковими свинями , й це іноді бували досить агресивні, а не тихі акції. По - різному поводилися мітингарі, це буда демократія. Всіх ціх мітингарів проти "бариг" не чіпали. За одиночний пікет і плакат затримували тільки рух "Відсіч" , з плакатом проти тодішнього кандидата в президенти , який тепер новообраний. 

Висловлюю обурення затриманням 2 неповнолітніх в Рівному. Готую запит в Нацполіцію.

Негоже МВС грати в політику", - зокрема зазначила Геращенко.

Нагадаємо, вчора в Рівному представники Нацполіції затримали двох неповнолітніх дітей, які проводили одиночний пікет проти президента Володимира Зеленського.

Україна не росія ? У Рівному поліція затримала неповнолітніх

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ