Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ІТ Арена 2022: Тех-конференція відбудеться попри війну

30 вересня - 1 жовтня у Львові відбудеться IT Arena – одна з наймасштабніших тех-конференцій Східної Європи.

Подія пройде офлайн та об'єднає тех-експертів для обговорення найважливіших подій 2022 року в світі технологій та не тільки.

В часи, коли країна зіткнулася з унікальними викликами та створює унікальні рішення, IT Arena 2022 стане однією з найбільших зустрічей лідерів технологічної галузі, експертів та всіх, хто стоїть на передовій цифрового майбутнього України.

Спікерами IT Arena 2022 стануть Халук Байрактар, СЕО Baykar – турецької компанії-виробника безпілотних літальних апаратів, Кемерон Чел, CEO Dragonfly, Іван Толчинський, СЕО Atlas Aerospace, Сергій Притула, CEO Благодійного фонду Сергія Притули та Кім Зетер, експертка з кібербезпеки.

В межах цьогорічної конференції також відбудеться змагання найкращих стартапів. Startup Competition надасть можливість молодим та перкспективним тех-компаніям продемонструвати свої проєкти, випробувати бізнес-моделі, поспілкуватися з відомими підприємцями та інвесторами та позмагатися за призовий фонд у $53 000.

Організатори IT Arena разом з місцевою владою подбали про суворе дотримання заходів безпеки, щоб мінімізувати будь-які ризики під час проведення події. Саме тому, цього року подія виглядатиме дещо інакше та відбудеться у меншому масштабі. Представники ЗМІ можуть акредитуватись на подію за посиланням нижче.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ