Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Італійський лоукос відкриває ще два рейси зі Львова

Італійська лоукост-компанія Ernest Airlines 20 жовтня розпочала співпрацю з аеропортом «Львів», ввівши рейс у Мілан (Бергамо). 8 грудня відкрила два нові напрямки у Неаполь та Венецію, а на наступний сезон (орієнтовно з 22 червня) вводить ще два рейси: ще один до «столиці моди» Мілану (Мальпенса) та до «вічного міста» Риму (Ф’юмічіно), повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Усі рейси перевізник обіцяє виконувати на постійній основі. Таким чином зі Львова до Італії з Ernest Airlines можна буде подорожувати у 5 напрямках.

Про це представники перевізника заявили на виставці «Borsa Internazionale del Turismo» у Мілані. Розвиток співпраці з Україною і, зокрема, аеропортом «Львів» визначений, як один з пріоритетів європейської кампанії Ernest Airlines.

Основною новиною, як повідомляють у перевізника, є вихід авіакомпанії на ринок таких європейських країн, як Іспанія та Румунія, впровадження нових напрямків з Італії до України та збільшення рейсів до Албанії.

Що стосується Іспанії, великою новиною є відкриття регулярного рейсу з Мілану Бергамо до Ібіца. Перший рейс передбачається з 22 червня 2018 року з частотою три рази на тиждень (п'ятниця, субота та неділя) в зручні вечірні години, що ідеально підходить тим, хто хоче зануритися в атмосферу Балеарських островів для подорожей та розваг, використовуючи на повну свої вихідні.

Щодо України, то, окрім Львова, Ernest відкриває ще один напрямок до Києва. Йдеться про Болонью, який буде додано до вже існуючих рейсів у Мілан (Бергамо) та Венецію.

12 лютого компанія Ernest Airlines поширила офіційне комюніке щодо своїх планів на новий сезон 2018 року.

У ньому Ільца Джело, комерційний директор Ernest Airlines заявляє: «Ernest Airlines завжди готовий задовольнити потреби ринку та потреби пасажирів якісним обслуговуванням та доступними для всіх цінами. Нашим основним напрямком є і залишатиметься етнічний ринок з та до Італії, для якого ми програмуємо найбільшу кількість рейсів та послуг».

У повідомленні компанії йдеться й про те, що нові напрямки будуть працювати цілорічно. А усі рейси будуть здійснюватися за допомогою сучасного авіапарку, що складається з чотирьох літаків Airbus A320/319.

Остаточної інформації щодо розкладу рейсів поки немає, але попередньо йдеться про те, що польоти будуть відбуватися тричі на тиждень: у понеділок, середу та п’ятницю. Орієнтовно, початок рейсів планується з 22 червня.

Мілан (Мальпенса) – Львів: понеділок, середа – приліт 20:40, відліт 21:25; п’ятниця – приліт 20:30, відліт 21:15. Рейси будуть виконуватись на Airbus 320.

Львів-Рим: понеділок – 14:10; середа – 14:00; п’ятниця – 14:20. Рим-Львів понеділок – 19:40; середа – 19:30; п’ятниця -19:50. Рейси будуть виконуватись на Airbus 319.

Квитки надійдуть в продаж в найближчі дні. Їх можна буде придбати як на сайті www.ernestairlines.com, так і через колл-центр за тел. +39 02 89730660, та в туристичних агентствах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ