Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Із Грузії повернулися учасники перших в Українi автостопних змагань за маршрутом Львів-Тбілісі

Днями із Грузії повернулися учасники перших в Українi автостопних змагань за маршрутом Львів-Тбілісі, які організувала громадська організація “Підкова”. Найшвидше 2534 кiлометри подолав 23-рiчний Володимир Семкiв. Уже в обiд на п’ятий день мандрівки львiв’янин фiнiшував у столицi Грузiї. Про це повідомила прес-служба Львівської  громадської організації “Підкова”.

“Усі три тижні мандрівки обійшлися без проблем та з веселими пригодами, - розповiдає переможець змагань Володимир Семкiв. – Лише росiйськi мiлiцiонери частенько чіпалися зі своїми запитаннями “Ти хто – хохол?”, на що я вiдповiдав “Нi! Бандерiвець”… Дорогою до Тбілісі більшість шляху подолав на фурах, а загалом впродовж трьох тижнів змінив більше 70 автомобілів. Я захоплений гостинністю закавказьких народів! Найбільше подивували мене грузини, які постійно запрошували в гості посмакувати домашнього вина”.
Другим на фініш приїхав Василь Лиско, третє місце здобули Володимир Гринюк та Марта Пивоваренко, якi подорожували парою. Повністю маршрут до Тбілісі автостопом здолали шестеро львів’ян. I при цьому, за правилами змагань, не витрачали на проїзд жодної копiйки. Уже після перегонів учасники змагань уже без поспіху мандрували Грузією, Вірменією, Азербайджаном.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ