Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Із Волині продовжують відправляти гуманітарну допомогу

Волиняни доправили першу гуманітарну допомогу на Київщині. Ще 60 тонн дитячого харчування, продуктів, одягу та взуття перебувають у дорозі.

Про це Гал-інфо повідомив керівник Координаційного центру Волині Андрій Ярмольський.

За його словами, на Волинь прибуло 5 мікроавтобусів з гуманітарною допомогою, ще 3 вантажівки в - дорозі. 
«Доставили першу гуманітарну допомогу на Київщину. Ще три 20-тонні вантажі з продовольством, дитячим харчуванням, одягом і взуттям, предметами першої необхідності їдуть до Луганщини, Києва, Львова», - зауважив він. 

На Волині зробили за запитами 70 доставок з перев’язувальними матеріалами, ліками, медичним інструментарієм, засобами екстреної допомоги. 

На цей час у регіоні знайшли прихисток і забезпечені найнеобхіднішим ще 300 вимушено евакуйованих. Загалом - більше 1600. 

192 млн грн соцдопомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим та особам з інвалідністю і 148 млн – для відшкодування пільг і субсидій – вже в області. 

«Оплатили ремонт військової техніки (230 тис грн). Забезпечуємо пальним рятувальників, правоохоронців, прикордонників, нацгвардійців, ТрО. Укомплектували бойові підрозділи вантажівками, акумуляторами, генераторами, обігрівачами, бензопилами, спецодягом, медикаментами, побутовими речами, спальниками, карематами», - пояснює Андрій Ярмольський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ