Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кандидат у президенти Мураєв знявся з виборів на користь Вілкула

У свою чергу, Вілкул заявив, що в разі перемоги на президентських виборах він буде рекомендувати Мураєва на посаду прем'єр-міністра. Про це повідомляє УНІАН.

Кандидат у президенти від партії "Наші" Євген Мураєв зняв свою кандидатуру з президентських виборів і заявив про свою підтримку лідера партії "Опозиційний Блок - партія миру і розвитку" Олександра Вілкула. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції в Києві, пише видання Остров. "Ми готові об'єднати свої зусилля. Людей, штаби, ресурси, щоб протистояти цій владі. Я знімаю свою кандидатуру на користь Вілкула", - сказав він.

За словами Мураєва, найближчим часом пройде об'єднавчий з'їзд, який дозволить створити "реально сильну опозиційну силу". У свою чергу, Вілкул заявив, що в разі перемоги на президентських виборах він буде рекомендувати Мураєва на посаду прем'єр-міністра. Крім того, Мураєв повинен очолити об'єднану партію на парламентських виборах. Згідно з останнім соціологічним опитуванням групи "Рейтинг", проведеного в лютому 2019 року, за Євгена Мураєва готові проголосувати 2,5% виборців, за Олександра Вілкула - близько 2%.

УНІАН

Нагадаємо, у рамках нашого проекту #ВИБОРИ 2019: ДОСЬЄ КАНДИДАТА ми детальніше розповідали, хто такий Євген Мураєв

Євген Мураєв: Крим російський, Сенцов - терорист, в Україні громадянська війна

та Олександр Вілкул.

Олександр Вілкул - третій з "Опоблоку", мільйони в банках та мир за 100 днів

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ