Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Капелани запрошують військовослужбовців на паломництво до Зарваниці

Капелани запрошують військовослужбовців на VIІI Всеукраїнське військове паломництво до Зарваниці, - kapelanstvo.info

17 та 18 вересня 2016 року у с. Зарваниця (Тернопільська обл.) відбудеться VIII Всеукраїнське військове паломництво до чудотворної ікони Зарваницької Божої Матері під гаслом «Вірних береже Господь».

Капелани Гарнізонного храму свв. апп. Петра і Павла запрошують військових та їхні сім’ї долучитись до паломництва.

Реєстрація відбуватиметься в інформаційному центрі Гарнізонного храму (вул. Театральна, 11). Також можна зареєструватися за номером телефону: 067 671 42 16.

Довідка.

Щорічно Всеукраїнське військове паломництво до Зарваниці організовує Департамент Патріаршої Курії Української Греко-Католицької Церкви у справах душпастирства силових структур спільно з Міністерством оборони України та іншими силовими формуваннями. У паломництві беруть участь близько 1000 військовослужбовців разом з членами їхніх родин.

Програма передбачає молитовну хресну ходу, нічний похід зі свічками, освячення води, участь в урочистій Божественній Літургії, купання в купелі Св. Анни, нічні чування, виступи творчих колективів та військових оркестрів. До кожного паломництва виготовляються спеціальні пам’ятні нагрудні знаки для учасників прощі.

kapelanstvo.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ