Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Карантин у львівських школах можуть скасувати вже завтра

Можливо завтра, 21 грудня, буде ухвалене рішення про скасування обмежувальних заходів у львівських школах, які були запроваджені у зв’язку з підвищенням захворюваності на ГРЗ. По це сьогодні, 20 грудня, у коментарі журналістам повідомив начальник міського управління охорони здоров’я Володимир Зуб.

За його словами, спостерігається позитивна динаміка захворюваності на ГРЗ серед дітей віком від 7 до 14 років. Минулого тижня у Львові захворіло 1 484 дитини, тоді як тиждень перед тим – 2 127. Відтак, постерігається суттєвий спад захворюваності.

«Завтра ми отримаємо цифри за сьогоднішній день, проаналізуємо. Якщо збережеться позитивна динаміка, цілком можливо, що санепідемстанція рекомендуватиме зняти обмежувальні заходи», – сказав Зуб.

Він також повідомив, що минулого тижня загалом у Львові на ГРЗ захворіли 8 832 людини, тоді як позаминулого – 8 815. рівень захворюваності становить 117, 1 осіб на 10 тисяч населення при епідемічному порозі 111.

«Незначне перевищення є, але рівень захворюваності цілком адекватний порі року та температурі повітря», – додав начальник управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ