Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кернес звинуватив правоохоронців в бездіяльності і позачергово скликає міськраду

Кернес позачергово скликає міськраду через ситуацію в Харкові, - ТСН.

На п'ятницю, 23 січня, в Харкові призначено позачергове засідання міської ради. Відповідне розпорядження підписав мер міста Геннадій Кернес, повідомила прес-служба муніципалітету. 

Темою засідання визначено "загострення в місті Харкові в умовах бездіяльності правоохоронних органів, загальносоціальної та криміногенної ситуації, яке може призвести до суспільного вибуху і масових протестів". 

"На позачергову сесію запрошені керівники управлінь МВС та прокуратури Харківської області. Представники правоохоронних органів виступлять з доповіддю про суспільну ситуацію в Харкові, у тому числі проінформують про хід розслідування справ за фактами нападу на депутатів міськради. Якщо інформація правоохоронців не задовольнить депутатів, вони можуть підняти питання про недовіру до прокуратури та міліції", - повідомляють у прес-службі міської ради. 

Вдень уже відбулася екстрена нарада депутатів і мера щодо нападів на представників міськради, вчинених активістами з метою "сміттєвої люстрації". На ній були присутні прокурор міста Євген Попович і представники правоохоронних органів. Їхні пояснення щодо ходу розслідування нападів 24 грудня на депутата міської ради Володимира Скоробагача та 21 січня на директора департаменту комунального господарства Віктора Кітаніна не вдовольнили депутатів і мера. 

"Ми не залишимо без відповіді ситуацію, пов'язану з нападом на Володимира Скоробагача. Ми також не дамо принижувати інших депутатів", - підкреслив Кернес. Як уже повідомлялося, біля міськради Харкова сталася сутичка: активісти полювали на депутата-регіонала.

ТСН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ