Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: Нинішня влада найбільше обдурила мешканців Донбасу

Нинішня влада найбільше обдурила мешканців Донбасу, який вважають вотчиною Януковича. Про це, виступаючи зі сцени на Майдані Незалежності заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко, повідомила прес-служба УДАРу.

"Мешканцям Донбасу сьогодні боротися найскладніше", - наголосив Кличко.

Він зазначив, що одній з активісток Майдану, Марії Олійник з Донецька, понівечили машину. "Розбили старенький Москвич активістці Євромайдану, яка тут пробула три тижні. А потім повернулася додому - на місцевий Майдан. Жінці 77 років. Вона живе в Донецьку і вона не боїться, вона бореться", - наголосив він.

Віталій Кличко зазначив, що хоче з нею познайомитися. "І я до вас приїду. Ви - справжня громадянка своєї країни! І велика вам подяка", - додав лідер "УДАРу".

Після виступу на сцені, спілкуючись із людьми на Майдані, Віталій Кличко зустрів сусіда активістки з Донецька. Кличко попросив чоловіка зателефонувати Марії Олійник і поговорив з жінкою по телефону. Він спитав, як і чим може допомогти. Жінка зауважила, що їй потрібен новий акумулятор та гроші на ремонт автівки. Віталій Кличко передав кошти через сусіда Марії Олійник. А жінці пообіцяв обов'язково незабаром приїхати до Донецька.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ