Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Кличко сказав, що прозорий "УДАР" не залежить від олігархів

Сьогодні, 16 березня, під час туру Україною з презентацією фільму <<Кличко>>, лідер політичної партії "УДАР" Віталій Кличко провів зустріч із партактивом Львівської обласної організації. Про це повідомила прес-служба організації.

Лідер "УДАРу" окреслив перед своїми однопартійцями основні завдання та позиції, на яких будується діяльність політичної сили "УДАР", закликав бути вищими над усілякими дріб'язковими суперечками та не реагувати на те, що побратими з опозиційного табору у своїй риториці в адресу "УДАРу" починають забувати про те, що 22 січня на Софіївській площі національно-демократичні сили підписали угоду про спільні дії опозиції та, головне, про непоборення один одного.

"Ми підписали цей документ і не будемо відходити від нього, і якщо наші колеги забувають подекуди про це - ми будемо  терпляче їм нагадувати про нашу спільну позицію, ми не повинні скочуватись до цього, повинні бути вище взаємних образ та поливання брудом один одного. "УДАР" - партія європейського взірця, давайте будемо, як це не тяжко, європейцями у всьому і, зокрема, у політиці - наголосив Віталій Кличко під час зустрічі.

Також він підкреслив, що "УДАР" користується все більшою підтримкою населення, стає реальною політичною силою і, отже не дивина, що починають працювати усілякі брудні політтехнології, з метою дискредитації "УДАРу".

"Ми входимо у вибори, у нас найкращі стартові позиції, ми єдина політсила в Україні, яка будується "знизу до гори", а не навпаки, в нашій команді прозоре фінансування до якого долучається кожен представник партії, і ми не залежимо від "олігархів", які підтримують інші політичні сили, а потім вимагатимуть від їх лідерів "відпрацювати". Ми інші!", - наголосив лідер "УДАРу".

Також Віталій Кличко підкреслив, що партія "УДАР" є єдиним українським партнером німецького Християнсько-Демократичного Союзу, очолює який канцлер ФРН Ангела Меркель.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ