Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У військовому ліцеї НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного розпочали навчальний рік

Сьогодні у Військовий ліцей НАСВ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась надзвичайно важлива подія – урочисте відкриття нового навчального року та презентація стінопису «Вони вистояли, щоб ми перемогли!».

"Мав за честь вітати з цієї нагоди у нашому Військовому ліцеї начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, виконуючого обов'язки голови Львівської обласної ради Юрія Холода, мера міста Червоноград Андрія Залівського та голову Червоноградської районної ради Андрія Дяченка, батьків ліцеїстів. 

Військовий ліцей у м. Червоноград – це не просто навчальний заклад, це місце, де формується нове покоління захисників України. 

Ви, дорогі ліцеїсти, обрали шлях служіння своїй Батьківщині, і я впевнений, що ви гідно його пройдете. Бажаю вам успіхів у навчанні, сил і наснаги для нових звершень. Пам'ятайте, що знання, здобуті сьогодні, є запорукою нашого спільного майбутнього!

Нові мурали на стінах Ліцею є не лише мистецьким витвором, а й символом незламності українського народу. Лівий бік нагадує про славетні постаті нашої історії – князя Лева Даниловича, видатного гетьмана Петра Сагайдачного та легендарного Євгена Коновальця. Сучасні воїни – лейтенант Віталій Габіцький та курсантка Єлизавета Козак – продовжують традиції боротьби за незалежність України, втілюючи в життя гідність і відвагу українського воїнства.

Щиро дякую кожному, хто долучився до реалізації цього проекту. Особлива подяка Голові Львівської обласної військової адміністрації Максиму Козицькому за ініціативу та підтримку в реалізації проекту «СтрітАртЧервоноград». Хочу подякувати команді офіцерів відділу морально-психологічного забезпечення, яка створила концепцію та ескіз стінопису, а також Наталії Пальчинській та Миколі Куцику, які реалізували цей проект на стінах ліцею. Дякую фотохудожниці Ірині Баранській за чудові світлини, які стали основою для муралу. Окрема подяка Благодійному фонду Козицького, завдяки якому цей проект став реальністю.

Разом – до Перемоги! 

Слава Україні!", - керівник Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Павло Ткачук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ