Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Нацакадемія сухопутних військ спростувала звинувачення у нецільовому використанні благодійної допомоги

Національна академія сухопутних військ (НАСВ) офіційно спростувала інформацію, опубліковану в одному з львівських інтернет-видань, щодо нібито нецільового використання благодійної допомоги.

Про це йдеться у соцмережах НАСВ. 

У заяві НАСВ зазначається, що навчальний заклад надав Тимчасовій слідчій комісії (ТСК) Верховної Ради всю необхідну інформацію про отримання та використання благодійних коштів. Крім того, ці питання вже були предметом численних перевірок відомчих комісій та правоохоронних органів, які не виявили жодних порушень.

Академія наголошує, що опублікована інформація базується виключно на суб'єктивній думці голови ТСК і не відображає офіційних результатів перевірки чи досудового розслідування.

НАСВ також звертає увагу на порушення журналістських стандартів з боку видання, яке опублікувало матеріал. Зокрема, запит на коментар було надіслано лише за 1,5 години до публікації, що не дало можливості навчальному закладу надати вичерпну відповідь у встановлені законом терміни.

Керівництво академії розцінює цю публікацію як частину триваючої кампанії з дискредитації навчального закладу, спрямованої на дестабілізацію ситуації та завдання іміджевих втрат українському війську. НАСВ закликає до об'єктивності, конструктивного діалогу та уникнення спекуляцій на теми, пов'язані із забезпеченням захисників України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ