Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Колектив „Ратуші” звернувся до депутатів міськради з проханням продовжити термін роздержавлення газети до шести місяців

Колектив „Ратуші” звернувся до депутатів міськради з проханням продовжити термін роздержавлення газети до шести місяців — повідомив „Гал-info” голова фракції „Пори” у Львівській міській раді Петро Адамик.
„Особисто я згідний з тим, що колективу треба дати достатньо часу, щоб приватизувати газету, і, поки не буде спонсора, міська рада має фінансово допомагати „Ратуші”. Однак це моя особиста позиція, а що стосується нашої фракції, то ми однозначно голосуватимемо за „м’якший” варіант приватизації газети. Тобто за те, щоб міська рада ще кілька місяців фінансувала „Ратушу” – чи то шість, чи то три.
Фракція „Пори” буде голосувати за м’якший варіант приватизації, тобто дати підтримку на кілька місяців: три, шість, а сьогодні колектив газети попросив, щоб на шість місяців, щоб краще підготуватися. Я особисто за шість місяців”, — наголосив Петро Адамик.
Нагадаємо, завтра, 14 грудня, на сесію Львівської міської ради мають виносити питання про приватизацію газети „Ратуша”. Робоча група, яка працювала над цим питанням, внесла пропозицію закінчити процес роздержавлення „Ратуші” до квітня 2007 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ