Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Колектив редакції „Аргумент-влади” та „Аргумент-газети” звернувся до Президента України, прем’єр-міністра, голови ВРУ, Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ з проханням сприяти прискоренню пошуку виконавців та замовників нападу на журн

Шеф-редактор „Аргумент-влади” та „Аргумент-газети” Тарас Смакула від імені колективу редакції звернувся до Президента України, прем’єр-міністра, голови ВРУ, Генерального прокурора України, міністра внутрішніх справ, голови Держкомтелерадіо, народного депутата Петра Димінського, голови фракції „Наша Україна” у ВРУ Миколи Мартиненка з проханням сприяти прискоренню пошуку виконавців та замовників нападу на журналістку, редактора відділу спеціальних розслідувань Зоряну Іленко.
Колектив редакції схиляється до думки, що злочинний напад на журналіста є відповіддю кримінальних елементів, нечесних на руку ділків на викривальні публікації у виданнях.
„Редакція вважає інцидент з журналістом „Аргумент-газети” грубим порушенням проголошених Президентом України гарантій свободи слова. Спроба фізичного тиску на кореспондента Зоряну Іленко, яка займається висвітленням спеціальних тем, засвідчує впевненість державних службовців, посадових осіб, обранців народу у безкарності, як і в часи Помаранчевої революції”, — йдеться у зверненні. Редакція також сподівається, що адресанти не продовжать традицій своїй попередників, які „розслідували” такі справи протягом багатьох років.
Нагадаємо, що в четвер, 16 березня, в районі вулиці Медової Печери двоє чоловіків здійснили напад на журналістку, завдавши ззаду сильного удару по голові і продовживши потім побиття по інших частинах тіла.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ