Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Колійні ремонтні технології» готові судитися з Деньковичем

ТзОВ «Корпорація колійні ремонтні технології» готове захищати свою ділову репутацію у суді. Це випливає з відповіді віце-президента підприємства Світлани Козинець, що прозвучала нині, 27 грудня, під час прес-конференції у Львові.

«Ми довший час трималися, не мали бажання і можливості звертатися до суду на Деньковича (народний депутат Іван Денькович, – ред.). Скоріш за все, якщо Денькович не визнає, що поширив недостовірну інформацію про підприємство, можливо, ми це зробимо (звернемося до суду)».

Козинець не зрозуміла «агресія Деньковича до підприємства». «Він (Денькович) навіть у нас орендував приміщення, його донька працювала у нас юрист-консультом», – додала Козинець. Нагадаємо, торік Іван Денькович звинуватив фірму у мінімізації доходів та проведенні конвертаційних операцій.

За словами Козинець, звернення Деньковича до СБУ та Прокуратури 2010 року спричинило хвилю перевірок на підприємство з боку контролюючих органів, які, зокрема, намагалися зупинити виробництво, щоб провести інвентаризацію на складах. «Всі хотіли побачити, що підприємство дійсно є… Дехто думав, що тут конюшня, а на колінах роблять невідомо що з поліетилену, який збирає населення», – розповіла Козинець.

Як стверджує юрист Сергій Матвіїв, перевірки були планові, позапланові і повторно позапланові. Зрештою, апогеєм став «озброєний напад» Альфи на офіс КРТ, коли «три доби громили» приміщення. Це було у лютому 2011 року.

Козинець стверджує, що сьогодні знову активізувалася робота з дискредитації підприємства, і працівники КРТ побоюються повторення нападів на кшталт тих, що були на початку року. «Люди готові збирати підписи і виходити до органів державної влади, аби захистити підприємство», – зазначила Козинець.

Адвокат Матвіїв повідомив, що щодо працівників КРТ не порушено жодної кримінальної справи, а усі перевірки показали, що підприємство не має незакритих зобов’язань перед бюджетом.

Разом з тим, Козинець припустила, що зупинка КРТ вигідна бізнесу з «більш промислово розвинутого регіону».

Довідка.

Основною спеціалізацією Корпорації КРТ є виробництво деталей та вузлів залізничних скріплень. На сьогодні КРТ є одним з основних виробників та постачальників матеріалів верхньої будови колії, в тому числі пружних скріплень, для підприємств Укрзалізниці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ