Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Корпорація «Колійні ремонтні технології» поширила відкритий лист-відповідь Добродомову

«Корпорація «Колійні ремонтні технології» поширила відкритого листа-відповідь до генерального продюсера телеканалу «ЗІК» Дмитра Добродомова щодо участі представників підприємства у телепередачі «Хто тут живе?». Про це повідомила прес-служба підприємства.

Подаємо лист у повному обсязі:

"Генеральному продюсеру
Телеканалу ZIK
Дмитру Добродомову

Шановний п. Дмитро!

Корпорація КРТ отримала Ваш лист за номером 20/16-05 від 16.03.2012 року.  В свою чергу, хочемо  нагадати, що в своєму зверненні до Вас від 10.02.2012р. за № 10/01 ми просили надати  можливість мені та адвокату Сергію Матвіїву висвітлити власну позицію стосовно інформації, яка була оприлюднена в ефірі програми «Хто тут живе»  від 08.02.2012р. У своєму листі від 13.02.2012р.  Ви нам це  пообіцяли.

Слід наголосити на тому, що і під час мітингу працівників Корпорації КРТ, який відбувся біля телеканалу ЗІК 24 лютого 2012 року  Ви також публічно обіцяли це.

Зі свого боку, ми  і надалі переконані, що  відповідно до загальновідомих норм і стандартів журналістики,  представникам Корпорації КРТ мали б надати можливість у прямому ефірі програми «Хто тут живе» висловити свою позицію та спростувати неправдиву інформацію про підприємство. Адже у вказаній передачі від 08.02.2012 року, понад 20 хв ефірного часу у так званому «прайм-таймі» поширювалася абсолютно неправдива інформація про наше підприємство.

Повідомляємо також, що наше  прохання про попереднього обговорення експертів та учасників мало за мету лише забезпечити  рівні можливості  для висвітлення позицій та об’єктивне висвітлення питання навколо Корпорації КРТ.

Водночас, як  вбачається з інформації з Вашого останнього листа за номером 20/16-05 від 16.03.2012 року,  Ви запрошуєте нас  на підсумкову програму, яка стосуватиметься не діяльності Корпорації КРТ, а  журналістських розслідувань десяти останніх програм.
Корпорація КРТ вбачає у цьому чітке підтвердження того факту, що формат передачі не передбачає об’єктивного розслідування, а переслідує мету дискредитації відомих людей Львівщини та підприємств, які ще залишились в нашому регіоні.

Враховуючи моє запрошення на ефір підсумкової передачі 04.04.2012р не бачу необхідності у  попередньому запису інтерв’ю та залишаю за собою право надати відповіді на Ваші запитання у прямому ефірі, якщо нам його буде надано.

Стосовно придбання ТзОВ «МІСТ ТБ» комплекту скріплення КПП-5 – ми завжди готові до відкритої співпраці. Для задоволення всіх Ваших вимог та враховуючи  специфіку даних виробів, а також  залежність комплектації вузла  від сфери застосування, прошу додатково повідомити наступне:
- з якою метою хочете придбати скріплення – подальша реалізація,  використання у власній господарський діяльності?
- якщо з метою  подальшої реалізаціі – де вона буде відбуватись: в Україні  чи за ії межами, сфери застосування скріплення?
-  чи є затверджений проект  колії, якщо так – вкажіть тип колії (магістральна, другорядна, під”їзна), ії протяжність, яка вантажонапруженість ділянки (ділянок), які роботи будуть виконуватись – модернізація, капітальне будівництво, яка епюра шпал?
- в який  місцевості плануєте застосування скріплення, в разі  наявності кривих ділянок – вказати радіуси кривих ділянок?
- в яких температурних режимах планується експлуатація скріплення?
- чи передбачається використання разом зі стрілочними переводами, якщо так – вказати їх марку та кількість?
- який тип колії – стикова, безстикова?
- з яким типом рейок буде використовуватись скріплення?
- який тип шпал буде використовуватись під скріплення?
- на якому підприємстві  та по який технології планується проведення замонолічування анкерів в шпали?

Надання максимально вичерпної інформації стосовно технічних характеристик майбутньої сфери застосування вузла скріплення дозволить нам надати Вам оптимальну комплектацію вузла та повністю задовольнити вимоги майбутнього споживача.

Для заключення договору купівлі-продажу просимо зазначити умови поставки (місце поставки, вид транспорту),  вказати банківські реквізити,  на якій системі оподаткування перебуває Ваше підприємство, а також надати копію Свідоцтва платника ПДВ.

Крім того, враховуючи назву підприємства - «МІСТ ТБ» - в разі якщо Ви плануєте розширення галузі своїй діяльності в напрямку будівництва мостових переходів для залізниць та автошляхів – ми готові надати всі необхідні  консультації технічними фахівцями нашого підприємства з питань поставки скріплень та організації робіт.
 
З повагою
Віце-президент  Світлана Козинець".
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ